colose_sininen2.gif

Colosén tuotteet

ovat korkealaatuista kosmetiikkaa luonnon omia raaka-aineita käyttäen, ilman eläinkokeita.

Colosén kk- tarjoukset ja uutuudet sekä tuotehinnasto Colosen kotisivuilla.

Tule Colosélle Salonkioppaksi!

Kosmetiikan lisääntyneen kysynnän myötä etsimme joukkoomme lisää Colosén Salonkioppaita, ota yhteyttä. Puh. 040 6870 700 tai katinunelmat@katinunelmat.fi

Tarjoan mielekästä Salonkioppaan työtä. Lisäansioina, harrastuksena tai vaikka kokoaikaisena. Yhä useampi henkilö on löytänyt mieluisan työn kosmetiikan parista, sillä yhdessä sveitsiläisen COLOSÉN kanssa voit luoda unelmiesi uran tai mielenkiintoisenharrastuksen.

Juhla- tai häämeikki, varaa aika puh. 040 6870 700

KatinUnelmilta Colosén KotiSalonki tapahtumat

  • Ihonhoitoa
  • Ehostusvinkit
  • Käsien- tai jalkojenhoito kotikonstein

Toimi emäntänä kotona ja saat emännänedut tai tule ystävien kanssa KatinUnelmiin. Esittely voidaan räätälöidä teille toiveiden mukaan ja mihin aikaan päivästä vaan.

- Ihonhoito -esittelyssä tehdään ihonpuhdistus ja naamio tai kuorinta. Emäntä saa hemmottelun ja vieraat tekevät ihonpuhdistuksen ohjatusti itselleen. Tutustumme Colosén tuotteisiin ja valitaan sopivat tuotteet puhdistuksen jälkeen ihotyypin mukaan.

- Ehostusvinkit -esittelyssä emäntä saa meikin. Kerron vieraillesi ehostusvikinkit ja mitä värien valinnassa otetaan huomioon.

- Käsienhoito -esittelyssä kaikki pääsevät tekemään ohjatusti käsien puhdistuksen, kuorinnan ja kosteutuksen.

- Jalkojenhoito kotikonstein Colosen tuotteita käyttäen perehdyttää jalkojenhoitoon kotikonstein.

Kutsu hemmotteluun ystäviä, työkavereita ja varaa esittelyaika Kaarinalta.

Lyhyesti Colosesta

Colosé on dynaaminen ja luova kosmetiikkasarja, joka sisältää täydellisen linjan ihon- ja kauneudenhoitotuotteita naisille ja miehille sekä koko perheen käyttöön.

Colosén tuotteet valmistetaan omassa tehtaassa Sveitsissä, jossa korkean hygieniatason ja laadunvalvonnan mittareina ovat sekä ISO 9001- että lääketeollisuudelta vaadittava GMP-sertifiointijärjestelmä.

Colosén tuotteita ja raaka-aineita ei testata eläimillä.

Colosé tuotteet ovat olleet markkinoilla jo yli 40 vuoden ajan, niinpä ajansaatossa on syntynyt mielenkiintoisia menestystarinoita Suomen Colosélaisten joukkoon. (Lainaus Colosen kotisivuilta).

Colosen esite suomeksi.
Download the Colose brochyre in english (PDF, 1,2Mb) (PDF, 1,2Mb)
Review in english(PDF, 0,96 Mb)
Prislista på svenska

Colose Muoti Maailma lehdessä, lue.

Colosé!