colose_sininen2.gif

Colosén tuotteet

ovat korkealaatuista kosmetiikkaa luonnon omia raaka-aineita käyttäen, ilman eläinkokeita.

Colosén kk- tarjoukset ja uutuudet sekä tuotehinnasto Colosen kotisivuilla.

Tule Colosélle Salonkioppaksi!

Kosmetiikan lisääntyneen kysynnän myötä etsimme joukkoomme lisää Colosén Salonkioppaita, ota yhteyttä. Puh. 040 6870 700 tai katinunelmat@katinunelmat.fi

Tarjoan mielekästä Salonkioppaan työtä. Lisäansioina, harrastuksena tai vaikka kokoaikaisena. Yhä useampi henkilö on löytänyt mieluisan työn kosmetiikan parista, sillä yhdessä sveitsiläisen COLOSÉN kanssa voit luoda unelmiesi uran tai mielenkiintoisenharrastuksen.

Juhla- tai häämeikki, varaa aika puh. 040 6870 700

KatinUnelmilta Colosén KotiSalonki tapahtumat

  • Ihonhoitoa
  • Ehostusvinkit
  • Käsien- tai jalkojenhoito kotikonstein

Toimi emäntänä kotona ja saat emännänedut tai tule ystävien kanssa KatinUnelmiin. Esittely voidaan räätälöidä teille toiveiden mukaan ja mihin aikaan päivästä vaan.

- Ihonhoito -esittelyssä tehdään ihonpuhdistus ja naamio tai kuorinta. Emäntä saa hemmottelun ja vieraat tekevät ihonpuhdistuksen ohjatusti itselleen. Tutustumme Colosén tuotteisiin ja valitaan sopivat tuotteet puhdistuksen jälkeen ihotyypin mukaan.

- Ehostusvinkit -esittelyssä emäntä saa meikin. Kerron vieraillesi ehostusvikinkit ja mitä värien valinnassa otetaan huomioon.

- Käsienhoito -esittelyssä kaikki pääsevät tekemään ohjatusti käsien puhdistuksen, kuorinnan ja kosteutuksen.

- Jalkojenhoito kotikonstein Colosen tuotteita käyttäen perehdyttää jalkojenhoitoon kotikonstein.

Kutsu hemmotteluun ystäviä, työkavereita ja varaa esittelyaika Kaarinalta.

Lyhyesti Colosesta

Colosé on dynaaminen ja luova kosmetiikkasarja, joka sisältää täydellisen linjan ihon- ja kauneudenhoitotuotteita naisille ja miehille sekä koko perheen käyttöön.

Colosén tuotteet valmistetaan omassa tehtaassa Sveitsissä, jossa korkean hygieniatason ja laadunvalvonnan mittareina ovat sekä ISO 9001- että lääketeollisuudelta vaadittava GMP-sertifiointijärjestelmä.

Colosén tuotteita ja raaka-aineita ei testata eläimillä.

Colosé tuotteet ovat olleet markkinoilla jo yli 40 vuoden ajan, niinpä ajansaatossa on syntynyt mielenkiintoisia menestystarinoita Suomen Colosélaisten joukkoon.


Colosé!